Baby

De baby shower quiz: welke vragen moet je zeker stellen?

Baby Shower Quiz

Ben je bezig met het organiseren van een baby shower? Dan is je hoofddoel ongetwijfeld om je vriendin, zus of nicht een leuke dag te bezorgen. Een baby shower is een onwijs leuk en belangrijk moment; als het goed is, denken jullie hier jaren later nog aan terug. Maar, hoe kan je een baby shower nou legendarisch en onvergetelijk maken? Recent schrijven wij een artikel met daarin de beste tips voor het organiseren van een baby shower. Eén van die tips was bijvoorbeeld dat je een baby shower quiz kunt organiseren. In dit artikel richten we onze pijlen op het organiseren van een baby shower quiz.

Je vindt in dit artikel namelijk leuke tips met betrekking tot het organiseren van een baby shower quiz. We geven je eerst praktische tips over de organisatie zelf, terwijl je verderop in dit artikel ook de leukste vragen voor een dergelijke quiz kunt vinden. Ben je klaar om jouw vriendin, zus of nicht te gaan verrassen? Dan kan je dankzij de informatie uit dit artikel de eerste, juiste stappen zetten op het gebied van een quiz tijdens de baby shower.

Tip 1: begin tijdig met de voorbereidingen

Het voorbereiden van een quiz neemt behoorlijk veel tijd in beslag. Dat is zeker het geval bij een quiz voor tijdens een baby shower. Alles moet dan kloppen. Ons advies is dan ook om tijdig met de voorbereidingen te beginnen. Zorg ervoor dat je tijdig begint met het verzinnen van de vragen, maar ook met het indelen van teams en andere randzaken. Daarnaast kan je mogelijk ook nog leuke cadeautjes bedenken voor de winnaars van de baby shower quiz.

Tip 2: hou het leuk

Een baby shower quiz kan al snel naar een laag niveau afdalen. Ons advies is daarom om de vragen leuk te houden en niet al te grove humor erin te verwerken. Het feestje moet leuk worden voor jouw zwangere vriendin, zus of nicht. Houd daar dus rekening mee en probeer het juist voor háár leuk te maken.

Tip 3: gebruik onderstaande vragen

Tijdens een baby shower quiz is het onwijs leuk om allerlei leuke vragen te stellen. Eén van de adviezen die we hebben, is om alle genodigden te vragen om een babyfoto op te sturen. Je kunt dan de babyfoto’s op een groot scherm tonen, waarna iedereen moet raden wie wie is. Degene die de meeste juiste antwoorden geeft, krijgt een punt.

Daarnaast kan je ook vragen stellen over hoe de baby geboren wordt. Denk hierbij aan een vraag zoals ‘Wat is het eerste zintuig dat door een baby ontwikkeld wordt?  Of ‘Wat is de eerste kledingmaat van een baby?’. Met dergelijke vragen leer je niet alleen iets over baby’s, maar je kunt ook de kennis van alle genodigden testen.

Tot slot is het ook onwijs leuk om persoonlijke vragen in de quiz te verwerken. Heel veel succes met de voorbereiding en heel veel plezier tijdens de baby shower!