Baby

De leukste Woezel en Pip cadeautjes voor baby’s

Woezel En Pip Baby

In de producten voor baby’s zijn vaak bepaalde trends te zien. Deze trends hebben soms te maken met tv programma’s die populair zijn of bepaalde, populaire personages. Een typerend voorbeeld daarvan zijn Woezel en Pip. Deze twee personages zijn onwijs populair, maar zijn dat al geruime tijd. Het is daardoor niet helemaal terecht om deze personages als een trend af te schilderen. Het is wellicht beter om deze personages te omschrijven als een blijvende populariteit.

Wil jij jouw baby ook laten genieten van deze leuke personages? Of wil je wellicht voor jouw kleine neefje of nichtje een leuk cadeau kopen? Of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor de babyshower van één van je vriendinnen? In al deze gevallen is het absoluut interessant om eens naar het Woezel en Pip assortiment te kijken. In dit artikel laten we jou graag nader kennis maken met dit uitgebreide assortiment. We bespreken uit welke cadeautjes je zoal kunt kiezen én wat de allerleukste cadeautjes voor een baby zijn. Met de cadeautjes uit dit artikel weet je één ding zeker: een baby gaat hier onwijs blij mee zijn. Ben je benieuwd geworden? Lees het artikel zeker even door en schaf nadien het Woezel en Pip cadeautje direct via onze webshop aan.

Wie zijn Woezel en Pip?

Om het artikel op een waardige manier te starten, is een korte toelichting over Woezel en Pip wel op zijn plaats. Wellicht weet jij namelijk helemaal niet wie deze personages nou zijn. Woezel en Pip zijn twee vrolijke hondjes die samen allerlei leuke avonturen beleven. Deze twee hondjes zijn vrienden van elkaar en vinden hun oorsprong in kinderboeken. Deze kinderboeken zijn onwijs populair gebleken, waarna verschillende fabrikanten gezorgd hebben voor meerdere producten van Woezel en Pip. Ook die producten zijn onwijs populair gebleken, aangezien het assortiment keer op keer verder uitgebreid is. Dat is dan ook terug te zien in het huidige assortiment. In onze ogen zijn de onderstaande Woezel en Pip producten de allerleukste cadeautjes voor een baby.

Woezel en Pip knuffel

Ja, een knuffel mag uiteraard niet ontbreken. De knuffel van Woezel en Pip is absoluut een onwijs leuk idee voor zowel jongens als meisjes. De knuffels zijn bovendien in verschillende varianten en formaten verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een knuffel van Woezel met een lengte van 19 centimeter of voor een knuffel van Pip met een lengte van 19 centimeter. Deze knuffels zijn ook in grotere afmetingen verkrijgbaar, bijvoorbeeld van 28 centimeter.

Ook de bekende buurpoes uit de serie heeft een eigen knuffel. Ook die knuffel is onwijs schattig en is dus een ware aanvulling voor de knuffelcollectie van alle baby’s. In onze ogen is dit één van de leukste cadeaus omdat je hier bijna niet mee de mist in kan gaan. Alle baby’s zijn immers dol op knuffels en veel jonge kinderen zijn ook dol op Woezel en Pip. Als je een dergelijke knuffel aan een baby geeft, weet je dus zeker dat deze jarenlang in het bed van de baby blijft liggen!

Activiteiten kubus

Als een baby iets ouder begint te worden, gaat hij/zij vanzelf nieuwe dingen aanleren. Om dat proces te bespoedigen, kan je voor deze Woezel & Pip activiteiten kubus kiezen. Met deze kubus kan een baby zich urenlang vermaken en ondertussen ook nog het één en ander leren. Dit stukje speelgoed valt volledig in de noemer ‘leerzaam én leuk’. Onder meer ringen, een spiegeltje en labels zorgen ervoor dat een kind op een spelenderwijs zijn/haar zintuigen kan ontwikkelen. Absoluut een aanrader dus en onwijs leuk om als cadeau te geven!

Rammelaar

Tot slot kan een rammelaar ook niet ontbreken. Een Woezel & Pip rammelaar is voor elke baby een leuk cadeau. Deze rammelaar is makkelijk vast te houden. Als iemand met de rammelaar gaat bewegen, komen er bovendien allerlei leuke geluidjes uit de rammelaar. Deze geluidjes zorgen direct voor een glimlach op het gezicht van een baby. Ook deze rammelaar van Woezel en Pip is dus een onwijs leuk cadeau voor een baby.

Alle bovenstaande cadeaus koop je direct en goedkoop via onze webshop!