Baby

Basic shirts voor een baby; waar moet je op letten?

Basic Shirt Baby

Ben je momenteel in verwachting van een zoon of een dochter? Of ben je wellicht kersverse ouder van een prachtige zoon of dochter? Dan staat een spannende en super leuke tijd op je te wachten. De eerste maanden kunnen vrij slopend zijn, maar je gaat al snel genieten van de aanwezigheid van jouw kleine wonder.

Als jouw kleine wonder eenmaal begint te groeien, is het ook zaak om meer en meer kledingstukken aan te gaan schaffen. Al snel puilt de kledingkast van jouw zoon of dochter uit, maar welke basic items mogen nou echt niet in een kledingkast van een baby ontbreken?

In onze ogen moet je eigenlijk altijd wel één of meerdere pakjes in jouw kledingkast hebben liggen. Een dergelijk pakje zit uiterst comfortabel, zorgt voor de gewenste warmte, ziet er leuk uit en heeft een heerlijke pasvorm. De kans is dan ook groot dat jouw baby al snel niks anders wil dragen dan zijn/haar babypakje.

Verder is ons advies ook om naar zogeheten basic shirts te kijken. Dat zijn shirts die jouw baby onder een trui kan dragen, maar ook onder zijn/haar pakje kan dragen. In dit artikel bespreken we eigenlijk alles wat met deze basic shirts te maken heeft. We bespreken of het een aanrader is om een deze basic shirts aan te schaffen, waar je deze basic shirts aan kunt schaffen en waar je goed op moet letten.

Waarom basic shirts aanschaffen?

Het is elke dag weer super leuk om jouw baby aan te kleden. Ook als jouw baby enkele jaartjes oud begint te worden, is en blijft het leuk om hem/haar aan te kleden. We kunnen het ons goed voorstellen dat je echter niet elke dag uit wilt pakken met de kleding van jouw baby; het dagelijkse leven gaat immers ook door en neemt al voldoende tijd in beslag.

Hoe je dan alsnog jouw baby op een leuke manier aan kunt kleden? Dat doe je met de basic shirts. Deze shirts hebben vaak een effen kleur en zien er daardoor niet super aantrekkelijk uit. Als je echter voor een blauw, een roze of een ander opvallend basic shirt kiest, kun je alsnog jouw kind overal de show laten stelen.

Ondertussen zit dit basic shirt ook nog heerlijk voor jouw baby. Een basic shirt kent niet al te veel toeters en bellen, waardoor het simpelweg doet wat het moet doen: lekker zitten. Ook dat is een reden waarom veel ouders voor de aanschaf van één of meerdere basic shirts voor een baby kiezen.

Daarbij is het ook een voordeel dat je de keus tussen onwijs veel verschillende basic T-shirts hebt. Het ligt er eigenlijk maar net aan wat jij onder de noemer ‘basic shirts’ vindt vallen. Als je in onze webshop op ‘Shirts’ klikt, weet je niet wat je ziet. Je krijgt honderden leuke shirts voorgeschoteld, waarbij veel van deze shirts zeker onder de noemer ‘basic’ vallen. Je hebt hierdoor meer dan voldoende keuze om het leukste basic shirt voor jou zoon of dochter aan te schaffen.

Bijkomend voordeel is dat je dit shirt vervolgens met veel soorten kledingstukken kunt combineren. Je kunt bijvoorbeeld een basic shirt met een trui combineren, met een pakje combineren en met allerlei soorten broeken combineren. Hierdoor is het eigenlijk voor de hand liggend dat je een basic shirt elke dag door jouw baby laat dragen. Jouw baby vindt dit uiteraard geen probleem, aangezien een basic T-shirt super comfortabel zit.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een basic T-shirt?

Wil je een basic shirt voor jouw baby aanschaffen? Dan kan de zoektocht naar het beste shirt enige tijd in beslag nemen; dat komt met name door het uitgebreide aanbod. Je hebt simpelweg de keus tussen bijzonder veel verschillende basic T-shirts, waardoor het niet altijd makkelijk is om snel het gewenste T-shirt te vinden.

Wij willen je in ieder geval aanraden om goed naar de maat van het shirt te kijken. Welke maat heeft jouw baby op dit moment? En wat is de verwachting van de maat van jouw baby bijvoorbeeld tijdens komende zomer? Door hier gericht naar te kijken, kun je de juiste basic shirts aanschaffen.

Aangezien een baby snel groeit, kun je niet al te lang met één basic shirt doen. Mede daarom willen wij je adviseren om goed naar het prijskaartje van de basic shirts te kijken. Des te voordeliger je de basic shirts aan kunt schaffen, des te beter eigenlijk. Houd daarbij echter wel de kwaliteit in de gaten; goedkoop is duurkoop gaat namelijk ook op in de wereld van basic shirts voor baby’s.

Uiteraard is het ook aan te raden om goed naar het design van het shirt te kijken. Zoals de naam al doet vermoeden, kent een basic shirt niet al te veel toeters en bellen. Je moet echter wel een keuze maken met betrekking tot de pasvorm en de kleur van het basic shirt.

Wat we met de pasvorm van het basic shirt bedoelen? Nou, je kunt bij ons ook nét iets langere basic shirts aanschaffen. Die shirts kun je vervolgens in de broek van jouw baby doen, waardoor het shirt de gehele dag door comfortabel blijft zitten. Je kunt echter ook kiezen voor een basic shirt met een ‘normale’ lengte; dat staat in sommige gevallen iets leuker.

Al met al is het advies dus zeker om een goed vergelijk te maken. Bepaal hoeveel geld je uit wilt geven, bepaal naar wat voor soort basic shirt jouw voorkeur gaat en bekijk vervolgens ons uitgebreide assortiment. Vergelijk de verschillende shirts en let daarbij uiteraard goed op de kwaliteit. Als je één van de basic shirts uit ons assortiment aan wilt schaffen, geniet je in ieder geval van een voordelig prijs. Wij doen er namelijk alles aan om het kopen van kinderkleding zo leuk en voordelig mogelijk voor jou te maken.

Ben je ook nog op zoek naar andere spulletjes voor jouw baby? Ook daarvoor ben je bij Babynow.nl aan het juiste adres; check zeker even ons uitgebreide assortiment!

[woodmart_products post_type=”sale” layout=”carousel” product_hover=”tiled” sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”1″ lazy_loading=”yes” slides_per_view=”4″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”no” hide_prev_next_buttons=”no” center_mode=”no” wrap=”no” scroll_carousel_init=”no” element_title=”Producten met extra korting”]