Resultaat 1–18 van de 2411 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

Jane Crosswalk R Kinderwagen (Nomads 2020)

Merk: jane
Verkoper: bol.com: baby
Levertijd: 4
491.99

Maxi Cosi Nova 4-Wiel Kinderwagen – Sparkling Grey

Merk: cosi
Verkoper: bol.com: baby
Levertijd: 3
619.00

Jane Epic (Sailor 2020)

Merk: jane
Verkoper: bol.com: baby
Levertijd: 4
478.80

UPPAbaby VISTA V2 Kinderwagen 2-in-1 Emmett

Merk: Uppababy
Verkoper: bol.com: baby
Levertijd: 4
1,190.00

FreeON Kinderwagen Comfort 3 in 1 Grijs (incl. autostoel)

Merk: FreeON
Verkoper: bol.com: baby
Levertijd: 2
499.95 479.00

Moon – 2-in-1 Kinderwagen – Grijs

Merk: moon
Verkoper: bol.com: baby
Levertijd: 2
471.94

Maxi Cosi Nova 4-Wiel Kinderwagen – Frequency Pink

Merk: cosi
Verkoper: bol.com: baby
Levertijd: 3
549.00 499.00

Buggy’s

Loop je graag met je baby op straat? Frisse lucht is altijd gezond voor zowel jou als voor je baby. Tijdens het lopen op straat wil je uiteraard wel dat je baby comfortabel kunt liggen of zitten. Dat is het geval als je de juiste buggy koopt. Bij het kopen van een buggy moet je altijd op enkele zaken letten. Zo moet je goed nadenken over mogelijke opties (verstelbare leuning bijvoorbeeld) en hoe groot de buggy moet worden. Houd hierbij niet alleen rekening met het gebruik van de buggy, maar ook met het opbergen van de buggy. Je moet tenslotte in huis wel ergens ruimte voor de buggy hebben.

Ons assortiment

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment van buggy’s terug. In de afgelopen jaren hebben de ontwikkelingen op het gebied van de buggy’s niet stil gestaan. Nee, de verschillende opties, verschillende merken en verschillende varianten hebben voor een behoorlijk aanbod van buggy’s gezorgd. Alle mogelijke soorten buggy’s vind je dan ook terug in de webshop van babynow.nl!

Redenen om een buggy bij babynow.nl aan te schaffen

Dankzij het uitgebreide assortiment heb je altijd voldoende keus. Dat is echter niet het enige voordeel van onze webshop. Nee, wij hechten ook veel belang aan een gunstige prijs en een hoge kwaliteit. Wij verkopen dan ook alleen maar buggy’s van de hoogste kwaliteit.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Welke eisen stel jij aan een buggy? Wil je een buggy van een bepaald merk of binnen een bepaalde prijsklasse? Maak gebruik van onze handige filterfunctie. Geef je voorkeuren door en onze website toont vervolgens alleen de geschikte buggy’s. Wat wens je nog meer? Bekijk direct ons assortiment en schaf direct een veilige en comfortabele buggy voor je baby aan!