Filter

Babyfoons (48)

Commodes (482)

Complete babykamers (247)

Ledikanten (366)

Matrassen (1704)

Slaapzakken (5178)

Wiegen (1506)

Slapen

In de eerste maanden brengt een baby de dagen grotendeels slapend door. Juist in de nacht wordt de baby vaak wakker om jou en je partner ook lekker wakker te houden. Omdat een baby veel tijd slapend door brengt, is het belangrijk dat je de juiste slaapattributen in huis hebt. Al deze slaapattributen kan je in onze webshop aanschaffen.

Ons assortiment

Onder de categorieën kleertjes, onderweg, slapen, speelgoed, thuis en verzorging bieden wij veel producten aan. Deze producten stellen jou in staat om optimaal te genieten van de eerste jaren van je kind. Onder de categorie ‘slapen’ vind je de volgende productsoorten terug:

– Babyfoons
– Bed textiel
– Commodes
– Complete babykamers
– Ledikanten
– Matrassen
– Slaapzakken
– Wiegen

Kortom: dit zijn allemaal producten waarmee je het slapen voor je baby prettiger maakt. Overigens maak je het niet alleen prettiger voor je baby, maar ook voor jezelf en voor je partner. Des te minder je ’s nachts je bed uit hoeft, des te prettiger. Niet waar?

Redenen om deze slaap producten bij babynow.nl aan te schaffen

Aan bovenstaand lijstje kan je al direct zien dat wij een behoorlijk uitgebreid assortiment aanbieden. Een assortiment waardoor je sowieso bij ons kunt slagen. Als je bij ons een aankoop doet, kan je ook op de hoogste kwaliteit rekenen. Wij bieden namelijk alleen maar producten van de hoogste kwaliteit aan. Daarbij zorgen we er óók voor dat de prijzen zo laag mogelijk blijven. We hechten dan ook veel waarde aan een prijs-kwaliteitsverhouding. Iets wat je absoluut terug ziet in onze webshop.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Aan welke slaap gerelateerde producten hebben jij en je baby behoefte? Bekijk ons assortiment, klik op één van de subcategorieën en sla je slag.