Filter

Bijtringen (1311)

Knuffeldoekjes (320)

Knuffels (517)

Loopfietsen & Loopauto's (59)

Loopstoelen (168)

Muziekdoosjes (176)

Muziekmobielen (334)

Rammelaars (439)

Speelgoed

Voor de ontwikkeling en het vermaak van je baby is het aan te raden om veel speelgoed in huis te hebben. Met het speelgoed kan een baby zich lange tijd vermaken. Daarnaast is het ook een manier om spelenderwijs alvast dingen bij te brengen en heeft speelgoed ook een rustgevende werking. Kortom: speelgoed is veel meer dan alleen maar tijdverdrijf voor je baby.

Ons assortiment

Wij zien als geen ander het belang van speelgoed in. Mede daarom vind je in onze webshop verschillende soorten speelgoed terug. Wij hebben de hoofdcategorie ‘speelgoed’ in verschillende subcategorieën onderverdeeld. Hierbij kan je denken aan bijtringen, aan loopfietsen, aan muziekdoosjes en aan rammelaars. Ook leuke knuffels, knuffeldoekjes, loopauto’s en muziekmobielen zijn in ons assortiment terug te vinden.

Redenen om speelgoed bij babynow.nl aan te schaffen

Babyspeelgoed moet absoluut 100% veilig zijn. Als je speelgoed in onze webshop aanschaft, weet je zeker dat het van de hoogste kwaliteit is. Wij leveren namelijk alleen maar speelgoed van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kan je jouw baby zorgeloos laten spelen. Ook ben je verzekerd van een lange levensduur. Dit alles gaat tezamen met ook nog eens een gunstig prijskaartje! Je kunt dan ook voor een relatief zacht prijsje ontzettend leuk speelgoed in huis halen. Speelgoed waar je baby van kunt leren én waar je baby ook nog eens rustgevend van wordt.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Naar welk soort speelgoed gaat jouw keuze uit? Wil je graag een zachte knuffel voor je baby? Of een stoere loopauto? Alles is mogelijk: je hebt bij babynow.nl meer dan voldoende keus. Bekijk ons assortiment, maak gebruik van de filterfunctie en koop veilig en goedkoop het gewenste speelgoed.