Resultaat 1–18 van de 59 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

Loopfietsen en loopauto’s

In de eerste levensjaren van een baby neem je je baby veelal in bijvoorbeeld een buggy of kinderwagen mee. Als de motoriek van je baby steeds beter wordt, kan je ook voor een loopfiets of een loopauto kiezen. Uitermate handige en leuke vervoersmiddelen voor jou én voor de kleine. Je baby leert hiermee ook om steeds beter te kunnen lopen. Daarnaast hoef jij niet meer continue achter de kinderwagen aan te lopen. Nee, je hebt je handen nu vrij en kunt optimaal genieten van heerlijke wandelingen met je kleine wondertje.

Ons assortiment

Een loopfiets is niet zomaar een loopfiets. Een loopauto is niet zomaar een loopauto. Nee, bij beide producten vind je vele verschillende soorten in ons assortiment terug. Wij streven er naar om een zo’n breed mogelijk assortiment aan te bieden. Hierdoor heb jij genoeg keuze uit alle soorten loopfietsen en loopauto’s.

Redenen om loopfietsen & loopauto’s bij babynow.nl aan te schaffen

Wij zijn niet de enige website in Nederland die de loopfietsen en loopauto’s aanbieden. Wij bieden echter wel de beste prijs-kwaliteitsverhouding aan. Ja, wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van de loopfietsen en loopauto’s. Deze producten moeten, in het belang van jouw baby, van de allerhoogste kwaliteit zijn. Als dat niet het geval is, vind je de producten niet in ons assortiment terug. Daarbij kan je de producten ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen aanschaffen.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Welke van de twee varianten heeft jouw voorkeur? Ga je het liefst voor een stoere loopauto? Of past een loopfiets beter bij jouw baby? De keus is aan jou. Vergelijk alle producten en maak de juiste keuze. Voor het vergelijken van de producten kan je ook onze handige filterfunctie gebruiken. We wensen jou en je baby alvast veel plezier met de nieuwe loopfiets of loopauto!