Resultaat 1–18 van de 50 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

Veiligheid

Onder de categorie ‘Thuis’ vind je ook deze categorie ‘veiligheid’ terug. Voor je baby is het namelijk van belang dat hij/zij zich thuis veilig rond kan bewegen. Daar moet je soms de nodige maatregelen voor treffen. Om de veiligheid van je kind te waarborgen, vind je dan ook allerlei handige veiligheidsproducten in ons assortiment terug.

Ons assortiment

Wat vind je onder de noemer ‘veiligheid’ dan zoal bij babynow.nl terug? Daarbij kan je onder andere denken aan beveiligde handgrepen voor kasten, voor een stopcontactafsluiter, voor een vingerbeschermer, voor een deurstopper en voor een traphekje. Dankzij al deze producten kan jij de veiligheid in je huis waarborgen voor je baby.

Redenen om deze producten bij babynow.nl aan te schaffen

Wij hechten veel waarde aan het welzijn en de veiligheid van je baby. Mede daarom vind je allerlei soorten veiligheidsproducten in ons assortiment terug. Met deze producten maak je van jouw huis een veilige plek voor je kleine wonder. Daarbij kan je ook nog eens van de hoogste kwaliteit en voordelige prijzen uitgaan. Dat zijn namelijk twee andere pijlers binnen onze bedrijfsvoering. Wij bieden alle veiligheidsproducten met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding aan.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Met welke producten denk jij de veiligheid in je huis te kunnen verbeteren? Heb je behoefte aan een traphekje, een handige kindertrapleuning of een handige bedrail waardoor je baby niet uit bed kan vallen? In ons assortiment vind je dit allemaal terug. We nodigen je dan ook graag uit om ons assortiment te bekijken en alle producten met elkaar te vergelijken. Door dergelijke producten aan te schaffen, verbeter jij de veiligheid in je huis. Dat is heel wat waard, niet waar?