Resultaat 1–18 van de 1292 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

Little Indians bijtring 12 x 21 cm hout/katoen beige/groen

Merk: Little Indians
Verkoper: babyshop
Levertijd: 1 day
25.95 16.90

Spuugdoekjes

Tijdens of na het eten laat je baby ongetwijfeld enkele boertjes. Daar kan hij/zij ook niks aan doen. Bij het laten van die boertjes kan er echter wel wat spuug vrijkomen. Het is dan ook aan te raden om de zogeheten spuugdoekjes te gebruiken. Dit zijn langwerpige doekjes die je over je schouder heen kunt leggen. Het hoofdje van je baby ligt tegen het doekje aan, waardoor het doekje direct al het spuug/vocht opneemt. Deze spuugdoekjes zijn veelal van badstof gemaakt en hebben daardoor een perfecte absorberende werking.

Ons assortiment

Bij babynow.nl weten we als geen ander hoe prettig de spuugdoekjes zijn. Mede daarom vind je een uitgebreid assortiment van deze doekjes bij ons terug. Je hebt de keus uit meerdere varianten. Zo kan je kiezen uit allerlei kleurtjes en hebben we ook vele spuugdoekjes met bepaalde patroontjes en printjes erop. Het is aan jou om te bepalen naar welke spuugdoekjes jouw voorkeur uit gaat.

Redenen om spuugdoekjes bij babynow.nl aan te schaffen

We bieden niet alleen veel spuugdoekjes aan, maar ook nog eens spuugdoekjes van de hoogste kwaliteit. Wij hechten namelijk ontzettend veel waarde aan het welzijn van jouw baby. De spuugdoekjes moeten dan ook van een hoge kwaliteit zijn, zodat ze zacht aanvoelen en al het vocht goed absorberen. Dat lukt dan ook zeker met de spuugdoekjes uit ons assortiment. Daarbij zijn we ook nog in staat om de spuugdoekjes tegen voordelige prijzen aan te bieden!

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Hoe moeten de spuugdoekjes er voor jouw baby uit zien? Heb je voorkeur voor bepaalde kleuren of patroontjes? Bij ons heb je in ieder geval meer dan voldoende keus. Geef je voorkeuren door in de filterfunctie en maak daarmee je zoektocht naar de perfecte spuugdoekjes nog makkelijker.