Resultaat 1–18 van de 108 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

Tassen

Als je de trotse ouder van een klein wonder bent, kom je voor leuke uitdagingen te staan. Als je bijvoorbeeld een dagje weg gaat, moet je behoorlijk veel spullen mee nemen. Denk hierbij aan speelgoed, aan luiers, aan spuugdoekjes en aan slabbers. Om al die spullen mee te nemen, kan je hier speciale tassen voor kopen. Naarmate je baby ouder wordt, kan je baby zelf ook een tas gaan dragen. Ook dergelijke kindertassen vind je in ons assortiment terug.

Ons assortiment

Bij een tas draait het voornamelijk om het functionele aspect. Maar, je wilt uiteraard ook dat de tas er fraai uit komt te zien. Dat is mogelijk! In ons assortiment vind je namelijk ongelooflijk veel verschillende tassen terug. Deze tassen hebben leuke kleuren, hebben een leuk patroontje of hebben leuke printjes. Je hebt meer dan voldoende keus om de tas van je dromen aan te schaffen.

Redenen om tassen bij babynow.nl aan te schaffen

Wil je ook graag een handige tas aanschaffen? Of ben je op zoek naar een tas voor je kind? Dan zit je bij babynow.nl goed. Wij bieden namelijk veel van deze tassen aan. Daarbij garanderen we dat de tassen van de hoogste kwaliteit zijn. Hierdoor ben je verzekerd van een lange levensduur. Het is daarbij dan ook nog eens mooi meegenomen dat we deze tassen tegen zeer voordelige prijzen aanbieden.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Hoe ziet de gedroomde tas van jou er uit? Heb je voorkeuren op het gebied van vormgeving of kleuren? Maak gebruik van onze handige filterfunctie om je voorkeuren door te geven. Daarmee maak je jouw zoektocht naar je gedroomde tas een stuk makkelijker. Vervolgens kan je de gedroomde tas veilig, snel en goedkoop in onze webshop aanschaffen!