Resultaat 1–18 van de 292 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

Wikkeldoeken

In de eerste levensjaren is een kind behoorlijk gevoelig. De weerstand moet nog worden opgebouwd. Voor jou als ouder dan ook de schone zaak om je baby zo goed mogelijk te beschermen. Dat doe je onder andere met behulp van wikkeldoeken. Een wikkeldoek is een doek dat je om het lichaam van je baby heen kunt wikkelen. Met een wikkeldoek ben je in staat om je baby lekker warm te houden.

Ons assortiment

In de afgelopen jaren zijn er steeds meer verschillende wikkeldoeken op de markt gekomen. Zo zijn er speciale wikkeldoeken voor in een autostoel en voor na het badderen. Feit is dat alle wikkeldoeken lekker zacht en comfortabel moeten zijn. Daarbij heb je dan ook nog eens een hoop keus op het gebied van de kleur en printjes.

Redenen om wikkeldoeken bij babynow.nl aan te schaffen

Eigenlijk is een wikkeldoek voor elke ouder onmisbaar. Wil jij ook graag een wikkeldoek voor je kleine wonder aanschaffen? Dan zit je bij babynow.nl goed. Wij bieden namelijk vele soorten wikkeldoeken aan, waarbij de kwaliteit altijd perfect is. We weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je baby continue de juiste temperatuur blijft. Door de zachte wikkeldoeken uit ons assortiment kan je daar perfect voor zorgen. De wikkeldoeken uit ons assortiment kan je bovendien tegen zeer scherpe prijzen aanschaffen. Wat wens je nog meer?

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Heb je interesse om een wikkeldoek aan te schaffen? Dan moet je alleen nog even bepalen welk wikkeldoek je het meest praktisch en het mooist vindt. Bekijk op je gemak alle varianten in ons assortiment en vergelijk alle wikkeldoeken met elkaar. Uiteindelijk kan je op basis daarvan de juiste keuze worden en de trotse eigenaar van een fraaie, zachte en comfortabele wikkeldoek worden!