Baby

De handigste baby items voor op vakantie

pexels tatiana syrikova 3932692 (1)

Op vakantie gaan met een baby, het kan soms een hele onderneming zijn waarbij je vooral van alles nodig hebt. Als je een baby hebt kom je er namelijk al snel achter dat je niet meer zomaar de deur uit kunt lopen, hier gaat tegenwoordig vaak een hele organisatie aan vooraf waarbij het vooral heel belangrijk is om de juiste spullen bij je te hebben. Je baby heeft nu eenmaal veel nodig en het is dan ook erg belangrijk om de juiste spullen bij je te hebben als je op pad gaat.

Op deze manier zorg  je er namelijk voor dat je jouw baby zo goed mogelijk kunt verzorgen en dat je hem kunt geven wat hij nodig heeft, ook als je onderweg bent! En juist onderweg is het zo belangrijk dat je alles bij je hebt. Het is vaak al een hele onderneming voor je baby en jouzelf en het bij je hebben van de juiste spullen kan dan een enorm verschil maken.

Zeker ook als je op vakantie gaat is dit aan de orde. Het is dan ook enorm belangrijk dat je juist dan de juiste spullen bij je hebt om jouw baby optimaal te verzorgen. Op deze manier kun je ook op vakantie jouw baby alles geven wat hij nodig heeft en zorg je ervoor dat je het je baby zo comfortabel mogelijk kunt maken!

Maar wat zijn dan de handigste items die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je ook op vakantie optimaal voor jouw baby kunt zorgen? Welke items zijn er handig om mee te nemen en zorgen er ook nog eens voor dat je goed voor je baby kunt zorgen op een andere plek? En wat zijn nu eigenlijk de beste tips, welke items zouden wij niet meer zonder kunnen? We laten het je graag allemaal weten in deze blog.

 

Lekker eten aan tafel

We beginnen met een heel handig item waar we zelf al vele vakanties heel veel plezier van hebben gehad! Namelijk de kinderstoel die je gemakkelijk aan tafel kunt bevestigen.  Je kent het allemaal wel je gaat gezellig op vakantie bij een leuk restaurantje eten maar als je er aankomt blijkt er geen kinderstoel voor je kleintje aanwezig te zijn. Dat is natuurlijk enorm balen en ook totaal niet handig. Je kan dus weer op weg naar huis, wat jammer nou terwijl je jezelf er juist zo op had verheugd.

Gelukkig is er een hele goede oplossing voor dit probleem! Zo bestaan er namelijk kinderstoelen die je op kunt vouwen! Dit is natuurlijk ontzettend makkelijk! Op deze manier kun jij er namelijk voor zorgen dat je jouw kleintje prima aan tafel kunt plaatsen zonder dat het restaurant daar een kinderstoel voor nodig heeft! Het is ook nog eens erg handig bedacht, het is als het ware een zitje wat je zwevend aan tafel kunt bevestigen, er zitten geen poten aan. Dit is ontzettend handig want hierdoor kun je het zitje aan eigenlijk iedere tafel wel kwijt! Je hebt dan ook geen last meer van tafelpoten die in de weg zitten! Wat een uitkomst een zitje dat je overal kan plaatsen en waar je op deze manier dan ook ontzettend veel plezier van kan hebben!

Op deze manier wordt het uit eten gaan met je gezin meteen een stuk leuker en ook makkelijker te realiseren. Je weet namelijk dat je altijd een zitje bij je hebt waardoor jouw kleintje er dan ook altijd gezellig bij kan zitten! Geen zorgen meer om restaurants zonder kinderstoelen maar heerlijk overal plaats nemen!

 

Een buggy voor onderweg

Een ander item wat echt niet mag ontbreken als je op vakantie gaat is een handige buggy voor onderweg! Dit zorgt er namelijk voor dat je waar je ook bent altijd je baby gemakkelijk mee op pad kunt nemen en je de buggy ook nog eens makkelijk kunt vervoeren. Met je eigen kinderwagen kan dit soms namelijk best een probleem zijn. Deze neemt vaak namelijk enorm veel plek in beslag en dat kan nog best een obstakel vormen als je op reis gaat. Zeker als je wat minder ruimte tot je beschikking hebt kan het knap lastig zijn om je eigen kinderwagen naar vakantie te vervoeren. Een makkelijke en handzame buggy dan kan ook echt een uitkomst zijn! De buggy kun je namelijk heel makkelijk vervoeren en op deze manier zorg je er dan ook voor dat je de buggy altijd en overal mee naartoe kunt nemen!

Daarnaast neemt de buggy ook nog eens erg weinig ruimte in beslag dus het gaat zeker niet ten koste van het meenemen van andere bagage en dat is natuurlijk ook een behoorlijk pluspunt! Zorg er dus voor dat je altijd een makkelijke en opklapbare buggy bij je baby uitzet hebt zitten, wij beloven je dat je hier nog heel veel plezier van zal gaan beleven! Hij komt zeker vaak van pas dat kunnen wij je wel beloven!

 

Een opvouwbaar badje

Dat opvouwbare spullen enorm handig zijn om mee te nemen op vakantie voor je baby dat blijkt wel! En natuurlijk ook wel begrijpelijk aangezien dit enorm veel ruimte kan schelen! Maar wist je trouwens dat er naast een opklapbare buggy ook een opvouwbaar badje bestaat? Hoe handig is dat wel niet, een badje dat je heel gemakkelijk in en uit kunt klappen en waar je dus optimaal plezier van kunt beleven!

Een opvouwbaar badje heeft dan ook een aantal voordelen. Ten eerste neem je het heel erg handig mee, je hoeft het enkel maar op te vouwen en in de auto te leggen waar het overigens ook nog eens erg weinig plek in beslag neemt! Daarnaast is het ook op het vakantiehuis zelf een handig item doordat het ook hier wederom weer weinig plek in beslag neemt.

Daarnaast is het vooral voor je baby erg fijn om ook op vakantie lekker in zijn eigen vertrouwde badje in bad te kunnen! Dit zal hij heerlijk vinden en het is ook erg prettig voor hem dat het vertrouwd is, juist nu alles op vakantie verder zo anders voor hem verloopt! Een opvouwbaar badje is dus ook echt een aanrader en wij snappen wel waarom!

 

Een opvouwbaar reisbedje

En we blijven gewoon toch nog even in de lijst met opvouwbare items hangen. Want zo bestaat er namelijk tegenwoordig ook een opvouwbaar reisbedje en ook dit is heel erg handig! Zo kun je dit bedje in een paar seconden neerzetten en heeft jouw baby een heerlijk plekje om in te slapen! Het voordeel is dat je deze reisbedjes zo heerlijk plat kunt opvouwen dat je ze ook nog eens heel erg makkelijk ergens mee naartoe neemt. Ze nemen namelijk heel erg weinig ruimte in beslag, je legt ze dus heel gemakkelijk op de bodem van je kofferbak en klaar ben je!

Daarnaast is het dus ook heel erg handig dat je ze op vakantie zo makkelijk neer kunt zetten, geen gedoe met het in elkaar zetten van een bedje maar in een paar seconden met een paar handige handelingen staat het bedje klaar. En weet je wat helemaal handig is, je kunt het bedje ook nog eens heel erg goed als box gebruiken voor je kleintje. En dit werkt op dezelfde manier. Alleen in plaats van een dekentje leg je er nu wat speelgoed in en op deze manier kan jouw baby heerlijk lekker spelen, ook als je dus niet thuis bent. Maar je kunt het bedje bijvoorbeeld ook heel makkelijk meenemen naar het strand. Wij deden dit zelf ook een aantal keer en hebben hier toen heel veel plezier van gehad! Zeker omdat er ook handige extra’s bij de bedjes te koop zijn zoals een zonnescherm en een muskieten net. Op deze manier kun je jouw bedje van alle handige extra’s voorzien en er dus ook voor zorgen dat het bedje prima dienst doet op het strand voor jouw kleintje.

Een opvouwbaar bedje is dan ook zeker een enorme aanrader en heel erg handig als je op reis bent! Het fijne is  natuurlijk dat je het reisbedje voor meerdere doeleinden kunt gebruiken en dat maakt het natuurlijk wel tot een ideale uitvinding!

 

Kies voor gemak en opvouwbaar

Zo kun je dus zien dat er ontzettend veel handige items bestaan waar je op vakantie ontzettend veel plezier van kunt hebben! Wat ons vooral opvalt is dat heel veel handige items opvouwbaar zijn! Niet zo gek ook natuurlijk want op deze manier nemen ze zo min mogelijk ruimte in beslag en dat is natuurlijk als je op reis bent wel zo handig!

Daarnaast is het ook vooral erg slim om voor gemak te kiezen en om dus voor items te gaan die iets toevoegen en waar je veel gemak van kunt ervaren als je op vakantie bent. Kijk daarbij ook goed wat jij voor jouw baby allemaal nodig hebt, dit kan natuurlijk per baby erg verschillen en het is zonde om ruimte te verspillen aan het meenemen van spullen waar je in de praktijk toch geen gebruik van kunt maken. Bedenk dus goed wat je allemaal nodig gaat hebben en zorg er op deze manier voor dat je ook op vakantie van alle gemakken voor je baby bent voorzien.