Baby

Een babyfoon met 2 camera’s; is dit aan te raden?

Babyfoon Met 2 Cameras

Wil je graag te allen tijde jouw kind in de gaten houden? Ook als jouw kind in zijn/haar kinderkamer is en jij in de woonkamer bent? Dan is dat goed mogelijk met behulp van een babyfoon. Dankzij een babyfoon heb je eigenlijk het perfecte zicht over jouw baby, ongeacht waar je bent. Zo is het zelfs mogelijk dat jij boven bent en via de babyfoon jouw baby beneden in de gaten kunt houden.

Wat ons betreft is de aanschaf van een babyfoon voor elke ouder onmisbaar. Ben jij daarom op dit moment nog op zoek naar een geschikte babyfoon? Dan weet je op voorhand één ding 100% zeker: je hebt echt meer dan voldoende keuze. Zo kun je voor een babyfoon zonder camera kiezen, voor een babyfoon met 1 camera kiezen of voor een babyfoon met 2 camera’s kiezen. De keus is op dit vlak volledig aan jou.

Met dit artikel willen wij je in ieder geval kennis laten maken met de laatstgenoemde variant. De babyfoon met 2 camera’s is in de afgelopen jaren ontwikkeld en heeft een flinke populariteit al verkregen. Is het daarom voor jou ook aan te raden om een dergelijke babyfoon aan te schaffen? Het antwoord op die vraag ga je in dit artikel vinden.

Wat is een babyfoon met 2 camera’s precies?

Heb je interesse om een nieuwe babyfoon aan te schaffen? Als wij je van één vrijblijvende tip mogen voorzien: kies sowieso voor een babyfoon met camera. Je hebt dan echt zicht op jouw baby; dat is wel een heel geruststellend gevoel.

Maar, ga je dan voor een variant met 1 camera of kies je toch voor de variant met 2 camera’s? Voordat we het antwoord op die vraag kunnen geven, moeten we eerst kijken naar datgene wat een babyfoon met 2 camera’s precies is. Dit is een babyfoon bestaande uit drie onderdelen: de babyfoon zelf, camera nummer 1 en camera nummer 2.

Doordat je twee camera’s geleverd krijgt, kun je eigenlijk de complete kinderkamer in de gaten houden. Normaliter heb je slechts vanuit één hoek beeld, maar met dank aan de tweede camera kun je ook vanuit een andere hoek jouw kind in de gaten houden.

Wat zijn de voordelen van een babyfoon met 2 camera’s?

Zo, je weet nu precies wat een babyfoon met 2 camera’s is. De volgende vraag waar we antwoord op willen geven is de bovengenoemde vraag. Heeft een babyfoon met 2 camera’s voordelen? En zo ja, wat zijn precies deze voordelen?

We kunnen allereerst vooropstellen dat een babyfoon met 2 camera’s inderdaad de nodige voordelen met zich mee brengt. Juist vanwege deze voordelen is deze babyfoon variant in de afgelopen jaren echt heel populair geworden.

Het belangrijkste voordeel is toch wel dat je dubbel zicht op jouw kind hebt. Juist doordat je vanuit twee hoeken naar jouw kleine wonder kunt kijken, hou je altijd het beste overzicht over hem/haar. Je hoeft bovendien niks meer te missen; ook dat is te danken aan het feit dat je vanuit twee hoeken zicht op jouw baby hebt.

Mocht er onverhoopt een noodsituatie zijn, zie je dit dan ook een stuk sneller. Je bent immers niet meer afhankelijk van de ene camera. Ook de tweede camera houdt de kamer van jouw baby nauwlettend in de gaten, waardoor je een mogelijke noodsituatie echt direct in de gaten hebt. Daarbij is het echter wel zaak dat je de babyfoon regelmatig controleert, maar daar zorgt jouw vader/moederinstinct eigenlijk wel direct voor.

Een ander voordeel is terug te vinden in de mogelijkheden. Juist doordat je met beide camera’s een perfect zicht hebt, kun je ook andere dingen in de kamer van jouw baby in de gaten houden. Heb je er wel eens over nagedacht hoe een ouder van een tweeling dit moet doen? Nou, ook voor een tweeling is een dergelijke babyfoon met 2 camera’s dus ideaal. Je weet dan zeker dat je beide kinderen in het zicht kan houden, waardoor je met een gerust hart bijvoorbeeld beneden even gezellig met vrienden kunt tafelen.

Al met al biedt een babyfoon met 2 camera’s meerdere voordelen. Is de aanschaf van een dergelijke babyfoon dan ook per definitie aan te raden? Dat is toch iets waar wij onze vraagtekens bij zetten. Meer informatie daarover vind je ter afsluiting van dit blogartikel!

Is de aanschaf van een babyfoon met een dubbele camera aan te raden?

In dit blogartikel heb je kennis kunnen maken met een babyfoon met een dubbele camera. Zo heb je kunnen lezen wat dit precies is én wat de voordelen zijn. Spreken deze voordelen jou vooralsnog aan? Dan is het goed om te weten dat een dergelijke babyfoon ook enkele nadelen met zich mee brengt.

Het belangrijkste nadeel is toch wel terug te vinden in het prijskaartje. Over het algemeen is een dergelijke babyfoon echt heel prijzig, waardoor niet alle ouders in staat zijn om een dergelijke babyfoon aan te schaffen. Als dat voor jou ook het geval is, kun je beter uit gaan kijken naar een babyfoon met slechts één camera. Die babyfoon doet ook wat ‘ie moet doen, maar is dan wel een stuk goedkoper.

Al met al is de aanschaf aan te raden, maar wij zijn niet voor de volle 100% overtuigd. Dit komt met name door het forse prijskaartje. Als je jouw baby écht goed in de gaten wilt houden, biedt een babyfoon met 2 camera’s echter wel het beste overzicht. Het is dus aan jou om te bepalen waar jouw voorkeur naar uitgaat!

[woodmart_products post_type=”sale” layout=”carousel” product_hover=”tiled” sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”1″ lazy_loading=”yes” slides_per_view=”4″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”no” hide_prev_next_buttons=”no” center_mode=”no” wrap=”no” scroll_carousel_init=”no” element_title=”Producten met extra korting”]