Baby

Geschikt speelgoed voor een baby van 1 jaar

Baby Speelgoed 1 Jaar

Ben je de trotse ouder van een baby van 1 jaar? Ben je op zoek naar het beste speelgoed voor jouw zoon of dochter? Verschillende soorten speelgoed zijn geschikt voor een baby van 1 jaar. Deze soorten speelgoed vind je bij ons in de webshop, maar we willen je graag een handje helpen om het beste speelgoed te kunnen vinden. In dit artikel lees je daarom ook enkele suggesties voor baby speelgoed voor een baby van 1 jaar oud.

Baby Speelgoed 1 Jaar

Top 5 van geschikt speelgoed

Voor het overzicht hebben wij een top 5 samengesteld van geschikt speelgoed voor een baby van 1 jaar. Op plek 1 staat absoluut een pop, een knuffelbeer of een andere knuffel. Dit klinkt wellicht niet direct als speelgoed, maar dat is het zeker wel. Deze pop/knuffel werkt namelijk niet alleen vermakelijk, maar heeft ook nog een educatieve werking. Een baby gaat jou namelijk nadoen; hij/zij gaat ouder spelen over de pop/knuffel. Daar leert een baby absoluut veel van.

De tweede plek in deze lijst wordt ingenomen door een loopwagen of een trekdier. Dankzij een loopwagen en een trekdier leert je kind om de eerste stapjes te maken. Bovendien kan jouw baby op deze manier aan zijn/haar coördinatie en evenwicht werken. Je kunt hierbij kiezen uit vele soorten loopwagens, zodat het design van de loopwagen uiteindelijk naar volle wens van jouw baby is.

Ook een prentenboek is absoluut aan te raden; de derde plek in deze lijst is dan ook gereserveerd voor een prentenboek. Met een prentenboek geniet je in principe van twee voordelen: jouw baby heeft prima vermaak, terwijl hij/zij ook nog veel leert. Een prentenboek is uitermate geschikt om aan de woordenschat te werken en om naar allerlei leuke prenten te kijken.

De vierde plek in deze prestigieuze lijst is weggelegd voor de blokken. Ja, dertig jaar geleden speelden baby’s al met blokken en dat is anno 2020 nog steeds het geval. Door met blokken te spelen, kunnen baby’s een hoop leren. Bovendien is het heerlijk vermaak, aangezien een baby allerlei kanten op kan met de welbekende blokken. De blokken stimuleren de zintuigen, met de blokken kunnen baby’s prachtige bouwwerken fabriceren en je traint ook nog de concentratie van jouw baby. Wat wens je nog meer?

Tot slot willen we graag nog de zogeheten vormensorteerders uitlichten. Deze vormensorteerders vermaken jouw baby optimaal, terwijl jouw baby ook nog veel weet te leren. Ze krijgen ruimte inzicht, ze maken kennis met verschillende kleuren en vormen en ze kunnen aan hun concentratie werken. De aanschaf van een vormensorteerder is dan ook zeker aan te raden voor een baby van 1 jaar.

Ben je op zoek naar baby speelgoed voor baby’s van 1 jaar? Kies één of meerdere bovengenoemde varianten uit en jouw kind vermaakt zich op een educatieve manier. Bijkomend voordeel? Je baby raakt moe en slaapt daardoor ’s nachts een stuk beter. Schaf direct het gewenste speelgoed in onze webshop aan!