Baby

Is de aanschaf van een kleine opvouwbare buggy aan te raden?

Opvouwbare Buggy

Lijkt het je heerlijk om met jouw kind even naar de supermarkt te wandelen? Of wil je graag met jouw kind en partner een leuke boswandeling maken? Indien jouw kind nog niet oud genoeg is, kan jouw kind dit logischerwijs niet zelf ter voet afleggen. In plaats daarvan kun je jouw kind dragen óf kun je jouw kind meenemen in een buggy of in een kinderwagen.

In onze ogen is een buggy eigenlijk een onmisbaar hulpmiddel voor elke ouder. Dankzij een buggy kun je heerlijk met jouw kind wandelen, waarbij jullie beide van het nodige gemak genieten. Jij kunt met dank aan de duwstang de buggy namelijk moeiteloos vooruitduwen, terwijl jouw kind in de buggy heerlijk ligt. De kans is zelfs groot dat jouw kind in de buggy lekker ligt te slapen, aangezien een gemiddelde buggy echt heel comfortabel is.

Wil jij ook graag van dit gemak gaan genieten? Dan is het aan te raden om een nieuwe buggy aan te gaan schaffen. Daarvoor ben je bij Babynow.nl aan het juiste adres, aangezien wij een divers aanbod van buggy’s aanbieden. Je vindt bij ons de buggy’s van de beste merken tegen scherpe prijzen; wat wens je nog meer?

Door het uitgebreide aanbod is de kans groot dat je het lastig vindt om de juiste buggy uit te zoeken. Vandaar dat wij meerdere blogartikelen op onze website plaatsen waarin wij je meer informatie geven over de aanschaf van een buggy. In dit artikel richten wij onze pijlen op een specifiek soort buggy: de opvouwbare buggy. Wat is een opvouwbare buggy precies? Wat zijn de voordelen van deze variant? En hoe kun je de beste opvouwbare buggy aanschaffen? Op al deze vragen vind je in dit artikel een compleet antwoord!

Wat is een opvouwbare buggy precies?

Als we het over een opvouwbare buggy hebben, spreken we over een buggy die je op kunt vouwen. Hierdoor weet je veel ruimte te besparen in bijvoorbeeld de auto als je met jouw kind en partner onderweg naar het bos bent.

Een dergelijke buggy kun je opvouwen doordat het frame van de buggy op een handige manier ontworpen is. Het onderstel en het bovenstel van de buggy kun je in de meeste gevallen min of meer in elkaar vouwen, waardoor je van een grote buggy direct een kleine buggy weet te maken. Lijkt jou dit nou wel iets? Dan is het goed om te weten dat een dergelijke buggy de nodige voordelen met zich mee brengt, maar ook één belangrijk nadeel kent. Over deze voordelen en dit nadeel vind je hieronder meer informatie.

Wat zijn de voordelen van een opvouwbare buggy?

Het belangrijkste voordeel van een buggy is terug te vinden in de ruimtebesparing. Doordat je deze buggy op kunt vouwen, neemt de buggy een stuk minder ruimte in beslag. Dit merk je bijvoorbeeld dus in de auto als je onderweg naar het bos bent of met jouw gezin op vakantie gaat. Doordat je de buggy volledig op kunt vouwen, neemt deze simpelweg minder ruimte in beslag in de kofferbak van jouw auto.

Daarnaast komt een opvouwbare buggy in jouw huis ook prima van pas. Hoe dat zit? Nou, de kans is aanwezig dat je niet elke dag gebruik maakt van de buggy. Je moet immers ook gewoon werken en jouw kind slaapt zeker de eerste jaren nog vrij veel.

Als je een buggy enkele dagen niet gebruikt, is het onhandig als deze in de weg staat. Ook in zo’n situatie komt een opvouwbare buggy dus prima van pas. Je kunt de buggy thuis opvouwen, in een hoekje neerzetten/neerleggen en er verder geen omkijken meer naar hebben. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat een opvouwbare buggy in de weg gaat staan.

Ondertussen biedt een opvouwbare buggy ook de normale voordelen van een normale buggy. Zo is het een fluitje van een cent om de buggy voort te duwen, heeft de buggy vaak nog een handige opbergmogelijkheid en geniet je ook van een lange levensduur. Dat is althans het geval als je voor één van de buggy’s uit ons assortiment kiest.

Welk nadeel kent een opvouwbare buggy?

Het mag duidelijk zijn: een opvouwbare buggy brengt de nodige voordelen met zich mee. Het belangrijkste voordeel is echt terug te vinden in de ruimtebesparing. Juist doordat je een buggy zo goed op kunt vouwen, neemt deze erg weinig ruimte in beslag.

Doordat je de buggy op kunt vouwen, moet je echter wel rekening houden met een bepaald nadeel. Aangezien deze buggy een heel mechanisme kent, is een dergelijke buggy vaak relatief zwaar. Daarnaast heeft een dergelijke buggy vaak ook niet het hoogste draaggewicht; dit betekent dat de buggy niet al te veel gewicht kan tillen.

Wegen deze nadelen op tegen de vele voordelen van een opvouwbare buggy? Nee, dat is in onze ogen zeker niet het geval. De bovengenoemde voordelen zijn wat ons betreft echt doorslaggevend; mede daardoor kunnen wij de aanschaf van een dergelijke buggy van harte aanraden.

Wil je een opvouwbare buggy kopen?

Heb je naar aanleiding van dit artikel interesse om een opvouwbare buggy te gaan kopen? Dat kunnen wij maar al te goed begrijpen! Voordat je de beste opvouwbare buggy kunt kopen, moet je echter wel een zoektocht in gang gaan zetten. Je hebt namelijk de keus uit meerdere varianten én je hebt uiteraard ook zelf bepaalde voorkeuren.

Zet daarom allereerst jouw eigen voorkeuren op een rijtje. Bepaal bijvoorbeeld wat de kleur van de buggy moet zijn, van welk merk de buggy moet zijn en hoeveel geld je aan de buggy uit moet geven. Als je die knopen al voor jezelf door weet te hakken, kun je het aanbod van opvouwbare buggy’s al een stuk kleiner voor jezelf maken. Vervolgens is het een kwestie van vergelijken, vergelijken en nog eens vergelijken.

Via onze webshop kun je dat vergelijk gelukkig prima maken! Wij bieden namelijk tal van opvouwbare buggy’s aan, waardoor je altijd wel een geschikte variant kunt vinden. Je bent van harte welkom om direct ons aanbod online te bekijken!

[woodmart_products post_type=”sale” layout=”carousel” product_hover=”tiled” sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”1″ lazy_loading=”yes” slides_per_view=”4″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”no” hide_prev_next_buttons=”no” center_mode=”no” wrap=”no” scroll_carousel_init=”no” element_title=”Producten met extra korting”]