Slabbers

Slabbers

Kraamcadeau- Kraamkado- Pasen- Newborn- Slabber- Bijtring- Cadeau set- Babycadeau- Lente- Kadootjethuis.nl

Als je baby moet eten, gaat dat vaak niet zonder horten en stoten. Je baby weigert wellicht om te eten of laat de helft van het eten weer uit zijn/haar mond vallen. Het is dan ook aan te raden om altijd een slabbetje om te doen. Het slabbetje beschermt de kleding van je baby tegen al het eten. Daarnaast kan je met het slabbetje ook de mond van je baby afvegen.

Ons assortiment

Een slabber is niet zomaar een slabber. Nee, je hebt ongelooflijk veel keus uit allerlei verschillende varianten. Dat is dan ook het geval in onze webshop. Wij bieden namelijk een breed assortiment aan van allerlei soorten slabbers. Deze slabbers hebben soms leuke opdrukken, hebben leuke kleurtjes of hebben een specifieke vormgeving. Zo bestaan er ook slabbetjes in de vorm van een dier. Het is maar net aan jou om te bepalen waar je voorkeur naar uit gaat.

Redenen om slabbers bij babynow.nl aan te schaffen

Als je een slabber aanschaft, wil je daar uiteraard zo lang mogelijk gebruik van maken. Dat is het geval als je de slabbers bij babynow.nl aanschaft. Deze slabbers zijn namelijk van de hoogste kwaliteit en bieden veel waar voor hun geld. Daarbij kan je ook nog eens van voordelige prijzen genieten. Wij streven namelijk naar een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding; de prijzen van de slabbers in ons assortiment zijn dan ook behoorlijk voordelig te noemen.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Wat voor slabber wil jij bij je baby om doen? Heb je voorkeur voor een bepaalde kleur of bepaalde vorm? Je hebt in onze webshop in ieder geval meer dan voldoende keus. Vergelijk alle varianten met elkaar en koop veilig, snel en goedkoop je gewenste slabber!