Baby

Wat maakt een 3-in-1 kinderwagen zo fijn?

3 In 1 Kinderwagen

Door een juiste kinderwagen aan te schaffen, maak je de jeugd van jouw baby een stuk aangenamer. Dat geldt overigens ook voor jezelf. Indien je een juiste kinderwagen aanschaft, kan je met veel plezier gebruik maken van deze wagen. Je hebt weinig tot geen irritaties en kunt altijd rekenen op de kinderwagen. Wat wens je nog meer? Voordat het zo ver is, moet je uiteraard wel de juiste kinderwagen aanschaffen. Wij kunnen een kinderwagen 3 in 1 absoluut aanraden. Heb je nog geen idee wat voor kinderwagen dit is? Lees dan zeker even dit artikel door. Weet je wel al wat een 3-in-1 kinderwagen is? Ook dan is het aan te raden om dit artikel even door te lezen.

Unieke variant

Een 3-in-1 kinderwagen is een tamelijk unieke variant van een kinderwagen. Deze kinderwagen bestaat uit drie onderdelen:

  • Een onderstel
  • Een reiswieg
  • Een wandelwageninzet

Dankzij deze drie onderdelen is de levensduur van de kinderwagen neen stuk langer. De kinderwagen groeit namelijk mee met jouw kind. Op het moment dat jouw kind te groot voor de reiswieg is, gebruik je de wandelwageninzet. Met het oog op de lange termijn is de kinderwagen 3 in 1 zeer interessant. Je hoeft immers maar één keer een investering te doen, waarna je lang kunt genieten van de kinderwagen.

Als je een bijpassende adapter koopt, kan je ook nog langer genieten van de kinderwagen. In dat geval is het namelijk ook mogelijk om de autostoel op het frame van de 3 in 1 kinderwagen te plaatsen.

3 in 1 kinderwagen
3 in 1 kinderwagen

Voordelen van een 3-in-1-kinderwagen

Wat zijn nou zwaarwegende redenen om voor een dergelijke kinderwagen te gaan? Kan je bijvoorbeeld niet veel beter voor een ander soort kinderwagen gaan? Het antwoord op die laatste vraag is persoonsgebonden. Het antwoord op de eerste kunnen we echter wel geven. Een 3-in-1-kinderwagen brengt absoluut unieke voordelen met zich mee.

Zo is het onwijs prettig dat je de eerste levensjaren van jouw kind met één kinderwagen kunt doen. Je hoeft niet meerdere kinderwagens te kopen, waardoor je de totale kosten ook lager kunt houden. Daarbij is het ook mooi meegenomen dat je gewend raakt aan een kinderwagen. Op het moment dat je gewend aan een kinderwagen bent geraakt, wil je daar eigenlijk geen afstand meer van nemen. Met een dergelijke kinderwagen is dat ook niet nodig, aangezien deze jarenlang gebruikt kan worden.

Bijkomend voordeel is dat je de keus uit behoorlijk veel verschillende varianten hebt. Het assortiment van kinderwagens in onze webshop barst uit zijn voegen. Dat is grotendeels te danken aan de 3-in-1-kinderwagens. In ons assortiment vind je deze kinderwagens van bekende merken zoals Cybex en Easywalker terug.

Als laatste voordeel willen we nog benoemen dat deze kinderwagens er ook erg stijlvol uit zien. Je steelt simpelweg de show met deze kinderwagen en ondertussen geniet je ook nog van alle praktische voorbeelden. Kortom: de aanschaf van een unieke kinderwagen 3 in 1 is absoluut aan te raden. Koop een passende adapter set erbij en je kunt ook de autostoel op de kinderwagen monteren. Ideaal!