Baby

Wat zijn de leukste babytrends van 2022?

Baby En Trends

Baby en trends; het gaat hand in hand met elkaar. Elk jaar komt er wel een bepaalde kinderwagen in de mode, bepaalde kinderkleding in de mode of is bepaald speelgoed opeens weer een grote trend. Kunnen we al bepalen wat de belangrijkste en leukste babytrends van 2022 zijn? Ja, dat kunnen we deels.

In dit artikel bespreken we graag enkele belangrijke babytrends van 2022. We kijken daarbij naar specifieke producten die onwijs populair zijn. Bij deze producten hebben we ook getracht om te achterhalen waarom deze producten plots zo populair zijn. Ben je benieuwd geworden? Lees dit artikel dan zeker even door!

Recyclebare kinderwagen

Een kinderwagen die recyclebaar is; tot enkele jaren terug was dit absoluut niet voor te stellen. Feit is dat in 2022 dergelijke kinderwagens behoorlijk populair zijn geworden. Deze kinderwagens zijn goed voor het milieu en vallen zodoende onder de noemer ‘duurzaam’. Feit is wel dat het huidige aanbod van recyclebare kinderwagens nog niet al te uitgebreid is; je moet dus wel een kleine zoektocht starten om een dergelijke kinderwagen te kunnen vinden.

Iets wat ook een trend is, is een elektrisch aangedreven kinderwagen. Dit komt met name van pas voor heuvelachtige gebieden of voor gebieden waarbij de straattegels nogal veel weerstand oproepen. Met de elektrisch aangedreven kinderwagen hoef je in principe zelf geen kracht meer te geven; dat is uitermate prettig voor elke ouder.

Roterende autostoelen

Roterende autostoelen

Ook op het gebied van autostoelen zijn enkele ontwikkelingen zichtbaar. Wat we met name in 2022 zien, is dat steeds meer fabrikanten zich richten op de roterende autostoelen. Met deze autostoelen is het een stuk makkelijk om je kind in- en uit de auto te doen. Gemak dient de mens, zoals we zo mooi zeggen.

Ook zijn veel fabrikanten van autostoeltjes bezig met het optimaliseren van het achterwaarts vervoeren van kinderen. Een autostoeltje achterwaarts in de auto zetten, is de meest veilige manier om je kind te vervoeren. Door de groei van je kind is dat echter maar tot op een bepaalde periode mogelijk. Door deze ontwikkelingen is het wellicht mogelijk dat we bijvoorbeeld in 2023 de kinderstoel altijd achterstevoren in de auto neer kunnen zetten.

Duurzame speelgoedblokken

Speelgoed is ongeveer het leukste voor elke baby. Elk jaar zien we binnen de speelgoedwereld ook weer bepaalde trends voorbijkomen; in 2022 is deze trend met name op het duurzame aspect gericht. Dat is bijvoorbeeld het geval bij de speelgoedblokken. Deze blokken worden op een duurzame manier vervaardigd; zo wordt er onder meer duurzaam hout voor gebruikt. Door deze duurzame werving kan je langer doen met de speelgoedblokken en kan je de blokken dus ook op de volgende generatie over geven. Handig als je meerdere kinderen hebt.

Het mag duidelijk zijn; in 2022 zijn de babytrends met name op de noemer ‘duurzaam’ gericht. Dat is iets wat volledig in de huidige maatschappij past en zodoende prima te begrijpen is. Als ouder zijnde kan je in ieder geval profiteren van de ontwikkelingen en de trends; alles wordt een stuk makkelijker.