Baby

Wat zijn de leukste kraamcadeautjes?

wat zijn de leukste kraamcadeautjes

Wat een fantastisch bericht heb je ontvangen als je op zoek moet gaan naar een kramcadeautje maar één van de eerste vragen die direct je hoofd schiet is natuurlijk, wat is een leuk cadeautje? Je bent zeker niet de enige bij wie deze vraag opspeelt. Er is enorm veel keuze maar wat is nou een origineel cadeau? Of met wat voor cadeau denken we niet alleen aan de baby maar ook aan de ouders? Voor al deze vragen hebben wij een aantal leuke en originele kraamcadeaus voor zowel de baby als voor de ouders op een rijtje gezet.

Leuke kraamcadeaus

Om te beginnen is het ontzettend bijzonder als er een baby geboren wordt. De ouders zijn vaak compleet in de wolken en vergeten om dingen vast te leggen. Om hierop in te spelen is het leuk om een ‘eerste jaar boek’ cadeau te geven. In dit boek kunnen de ouders foto’s plakken maar ook bijzondere mijlpalen schrijven. De tekst kan opgevrolijkt worden met bijvoorbeeld leuke stickers. Tevens kan de familie/vrienden een stukje in dit boek schrijven. Zo kunnen de ouders op een later moment altijd terug lezen wie er allemaal langs zijn geweest.

Het geven van een schattig knuffeltje of een rammelaar is ook altijd aan te raden. Elke baby groeit op met een rammelaar. Ondanks dat we tegenwoordig in een digitale maatschappij leven, is dit nog steeds een geliefd product bij een baby. Met behulp van een rammelaar kan een baby zichzelf goed vermaken. Daarnaast is het ook leerzaam en goed voor het kleintje om met de rammelaar bezig te zijn. Dit draagt bij aan de grove motoriek van een kindje.

Een ander heel bijzonder cadeau is een sieraad. Een mooi voorbeeld is de voorletter van de baby aan een ketting. Of een mooi armbandje met de naam van het kindje erop. Dit sieraad hoeft eigenlijk niet eens voor de ouders bedoeld te zijn. Een sieraadje voor de baby is ook fantastisch. Om dat bolle polsje van het kleine wondertje staat een armbandje ontzettend schattig.

Het cadeautje dat altijd aanslaat zijn kleertjes voor de kleine jongen/meid. Babykleertjes zien er altijd super lief uit. En je hebt hier de keuze uit ontzettend veel soorten kleertjes. Je kan een setje van een broekje en een shirtje geven maar ook een pakje. Een ander voorbeeld is een leuk jasje. Dit kan de baby aan als hij of zij naar buiten gaat. Tegenwoordig is er zoveel keuze dus de kans dat je hetzelfde geeft als een ander is redelijk klein.

Naast kleertjes is het geven van speelgoed natuurlijk ook een aanrader. Een baby kan niet genoeg speelgoed hebben! Er zijn ontzettend veel soorten speelgoed. Speelgoed kan bijdragen aan de ontwikkeling van de baby. Tevens draagt het bij aan het vermaak van de baby. De baby kan zich langere tijd vermaken en spelenderwijs leert het kleintje op deze manier al het een en ander.

Het geven van een speelkleed is een heel leuk cadeau dat ookal inspeelt op de toekomst van de kleine. Bijna iedereen heeft vroeger op een speelkleed met auto’s gespeeld. En zolang er nog niet met auto’s op het kleed gespeeld wordt, kan het op een andere manier nuttig gebruikt worden. De speelkleden zijn zacht waardoor de baby er lekker op kan liggen, rollen of kruipen. Tevens dagen de speelkleden de baby uit om te gaan spelen. Op deze manier kan het kleine wondertje al dingen op een speelse wijze aangeleerd worden. Ook een speelkleed is absoluut aan te raden voor de ontwikkeling van een baby. .

Tot slot is het geven van een gepersonaliseerde poster een ontzettend persoonlijk cadeau. Op de poster kan een pasgeboren baby getekend worden met exact de lengte van de baby na de geboorte. Vervolgens kan de poster nog persoonlijker gemaakt woorden door bijvoorbeeld de naam, geboortedatum en tijd erop te laten drukken.

Cadeautje voor de ouders

Als je op kraamvisite gaat en je wil ook een cadeautje meebrengen voor de kersverse ouders dan is een verse maaltijd(box) een absolute aanrader! Zeker de eerste weken zullen de ouders vooral leven in het teken van de baby en kunnen zij zichzelf wel eens vergeten. Tevens willen de ouders vaak elk moment van de dag van de kleine genieten en niet hun tijd verdoen aan het bedenken wat er gegeten kan worden. Daarom is het meebrengen van een verse maaltijd of een volledige maaltijd box het ideale cadeautje.

De vrouw heeft ontzettend haar best gedaan tijdens de bevalling en de eerste paar weken na de geboorte zijn ook vaak hectisch. Op een gegeven moment is er weer de behoefte om even tijd voor jezelf te nemen en waar kan dat beter dan bij een schoonheidsspecialist? Een cadeaubon voor de schoonheidsspecialist is een ideaal cadeau! Na een heerlijke behandeling kunnen de gebroken nachten weer meer gehandeld worden. 

[woodmart_products post_type=”sale” layout=”carousel” product_hover=”tiled” sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”1″ lazy_loading=”yes” slides_per_view=”4″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”no” hide_prev_next_buttons=”no” center_mode=”no” wrap=”no” scroll_carousel_init=”no” element_title=”Producten met extra korting”]